Scholen, onderwijs(huisvesting), KDV, BSO, MFA.

Dombosch Bouw is actief in het onderhouden, verbouwen en nieuw bouwen van onderwijshuisvestingen. Door onze ruime ervaring en interesse in “onderwijsland” biedt Dombosch Bouw veel toegevoegde waarde en zijn wij de aangewezen partij om met uw adviseur, architect, of schoolbestuur tot het gewenste eindresultaat te komen. Het is belangrijk dat er een prettige leeromgeving wordt ontwikkeld, voor zowel de leerlingen als docenten, ouders en alle overige gebruikers van vaak multifunctionele (school)gebouwen.

Dombosch Bouw verzorgt het gehele traject inclusief de vaste schoolinventaris en terreininrichtingen. Met u en uw adviseurs meedenken en het oplossen van vaak ingewikkelde vraagstukken is onze specifieke kracht! Ook hierbij is ons uitgangspunt duurzaamheid. Het streven is een gebouw ontwikkelen met lage beheer,- en onderhoudskosten en het aanzienlijk reduceren van de energie kosten.

De ruime ervaring van Dombosch Bouw, maakt  het mogelijk dat tijdens vrijwel elke verbouwing, uitbreiding en of renovatie de dagelijkse lessen/ activiteiten van de school onafgebroken door kunnen gaan!

20160428_110306_resized  20160428_111542_resized