Geschiedenis

historie-dombosch-bouw-bvVestigingen, ook in Oss!

Dombosch Bouw b.v. is een echt brabants bouwbedrijf dat is ontstaan in 1981 uit de overname van het toenmalige bouwbedrijf van Lee uit Geffen. Na enkele jaren is het bedrijf verhuisd naar Raamsdonksveer, waar het nu al weer ruim 30 jaar een begrip is. In Oss is in 2009 een tweede vestiging geopend; voor Mike Uijen, (zelf een geboren en getogen Ossenaar), is de cirkel rond. “We hebben grote plannen in de regio Oss”.

Verhuizing:
in 2017 is Dombosch Bouw b.v. van Raamsdonksveer verhuisd naar Oss. Met een nieuwe vestiging op de Angelenweg, staat het Bedrijf als een huis, midden in de Osse samenleving! In 2019 zijn wij verhuisd naar de Voorschakelstraat 6 te Oss.

 

Mike Uijen, directeur/ eigenaar van het bedrijf komt uit een echte ambachtelijke familie. Zijn grootvaders waren vak timmerlieden van de oude stempel, zijn overgrootvader was ook aannemer, en meerdere familie leden runde in het verleden een bouwbedrijf.  Zo is er vanaf  “de wederopbouw”, altijd wel een aannemersgeneratie in de familie actief geweest.