Over Dombosch Bouw

mike-20140401_233918-3_resized

Directie

Persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid is een van onze meest bijzondere kenmerken. Directeur (eigenaar) Mike Uijen verzorgt daarom het offerte traject alsmede de aanbesteding strategie, als ook de begeleiding van projecten op hoofdzaken.

Bouwplaats

De bouw wordt altijd bemand door een vast team van degelijke vaklieden. De dagelijkse leiding ligt bij een meewerkende uitvoerder die op de bouwplaats alle beslissingen kan nemen die nodig zijn voor een goede kwaliteit en voortgang.

(Mike Uijen, directeur/ eigenaar)

Vakmanschap, toewijding en het opleiden van jonge mensen staan bij ons voorop!

Project leiding

Voor de coördinatie van de bouw en de details is er een ervaren projectleider actief. Samen met u kunnen wij in het voortraject de technische details en constructie in eigen beheer uitwerken. Uiteraard gebeurt dit aansluitend op uw wensen of in overleg met de architect.

Ray

(Raymond van Spall, projectleider)

Werkvoorbereiding:

Op de afdeling werkvoorbereiding zit een enthousiast team van jonge bouwkundige talenten, ondersteund door stagiaires, op MBO en HBO niveau.

Werkgebied

In de driehoek Utrecht- Zeist-Bilthoven tot in ’t Gooi zijn we met het Brabantse Dombosch Bouw uitgegroeid tot een vaste waarde voor zowel overheidsinstanties, sportverenigingen en particulieren. Maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Oss, Tilburg, Breda en Etten-Leur zijn wij actief, en streven wij ernaar om ook daar van vaste toegevoegde waarde te zijn.