Geschiedenis

Vestigingen, ook in Oss!

Dombosch Bouw b.v. is een echt brabants bouwbedrijf dat is ontstaan in 1981 uit de overname van het toenmalige bouwbedrijf van Lee uit Geffen. Na enkele jaren is het bedrijf verhuisd naar Raamsdonksveer, waar het ruim 30 jaar een begrip was. In Oss is in 2009 een tweede vestiging geopend; voor Mike Uijen, (zelf een geboren en getogen Ossenaar), is de cirkel rond. “We hebben grote plannen in de regio Oss”.

Verhuizing

In 2017 is Dombosch Bouw b.v. van Raamsdonksveer verhuisd naar Oss, waar er tijdelijk een huur onderkomen is betrokken. In 2019 zijn wij verhuisd naar de Voorschakelstraat in Oss. Met een nieuwe eigen vestiging op het “voormalige Philips terrein”, aan de Voorschakelstraat 6 staat het Bedrijf als een huis, midden in de Osse samenlevingI

Ambachtelijke familie

Mike Uijen, directeur/ eigenaar van het bedrijf komt uit een echte ambachtelijke familie. Zijn grootvaders waren vak timmerlieden van de oude stempel, zijn overgrootvader was ook aannemer, en meerdere familie leden runde in het verleden een bouwbedrijf.  Zo is er vanaf  “de wederopbouw”, altijd wel een aannemersgeneratie in de familie actief geweest.