Laatste bouwprojecten in onze kernactiviteiten

Dombosch Bouw b.v. al ruim 40 jaar!

Dombosch Bouw b.v. is een enthousiast bouwbedrijf dat zich, met als bewezen vakmanschap, kenmerkt door een goede, strakke organisatie met korte lijnen. Met een groeiend aantal jonge vakmensen, een moderne (lean and mean) structuur en een zeer beperkte overhead, realiseren wij uitstekende kwaliteit tegen een laag kostenpeil. Kortom, een bouwbedrijf dat staat als een huis en onze klant nét dat beetje meer biedt.

Directie

Persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid is een van onze meest bijzondere kenmerken. Directeur (eigenaar) Mike Uijen verzorgt daarom het offerte traject alsmede de aanbesteding strategie, als ook de begeleiding van projecten op hoofdzaken. Vakmanschap, toewijding en het opleiden van jonge mensen staan bij ons voorop!

Bouwplaats

De bouw wordt altijd bemand door een vast team van degelijke (Nederlandstalige) vaklieden. De dagelijkse leiding ligt bij een meewerkende uitvoerder die op de bouwplaats alle beslissingen neemt die nodig zijn voor een goede kwaliteit en voortgang.

Project leiding

Voor de coördinatie van de bouw en de details zijn er ervaren projectleiders actief. De projectleiders coördineren de projecten op planning, kwaliteit geleverd werk en dat van de onderaannemers en de nevenaannemers.

Werkvoorbereiding

Op de afdeling werkvoorbereiding zit een enthousiast team van jonge bouwkundige talenten, ondersteund door stagiaires, op MBO en HBO niveau.
Samen met u kunnen wij in het voortraject de technische details en constructie in eigen beheer uitwerken uiteraard in BIM modellen.