IMG_7158

Feestelijke opening “Hoofdvestiging in Oss”

30 januari was een feestelijke dag, met een fantastische opkomst. Samen met de Burgemeester van Oss, Wobine Buijs hieven wij het glas op “onze hoofdvestiging terug in thuishaven Oss”. Na ruim 30 jaar staat Domosch Bouw weer midden in de Osse samenleving !

De opbrengst van deze receptie ging volledig naar de Voedselbank Oss eo, er werd ruim € 1.500,- opgehaald voor dit fantastisch goede doel.

Wij willen bij deze alle gulle gevers nogmaals ontzettend bedanken !

Lees meer

JK Visuals_BS_View 01 - Front Tribune 01_008A_HR_V03

Nieuw in Opdracht, Berghem Sport De Koppelsteeg !

Samen met Van Kessel Sport en Cultuurtechniek realiseren wij het nieuwe sportpark van Berghem Sport.

Van Kessel heeft ons opdracht verstrekt voor de nieuwbouw van het clubhuis. JVAI uit Nistelrode is verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructies.

De aanleg van de velden en terreinen is reeds  gestart, de verwachting is dat half november de werkzaamheden van het nieuwe clubhuis starten.

 

Lees meer

20170825_110752_resized

Wij zijn verhuisd naar Oss!

Per 1 september zijn wij verhuisd naar onze thuishaven,  waar we na ruim 35 jaar terugkeren. Het begon ooit in Geffen  door de toenmalige overname van Bouwbedrijf van Lee.

Nieuw adres:
Angelenweg 141
5349 TG Oss

Telefoonnummers en e-mailadressen zijn ongewijzigd.
Postadres
PB 293
5340 AG Oss

 

Lees meer

1376_mhc_oss_ontwerp_clubhuis_veldzijde_rechts_klein_2

MHC Oss nieuwbouw !

100% energie neutraal ! Na een proces van enkele jaren, en ontwikkelingen kunnen wij tevreden terug kijken naar het resultaat. Wij zijn met de nieuwbouw van het nieuwe clubhuis voor MHC Oss gestart, werkzaamheden lopen op planning, de verwachting is dat er mei 2018 wordt opgeleverd. Onlangs hebben wij een aanvullende opdracht gekregen om het gehele gebouw energie neutraal op te leveren.

Lees meer

20171018_103546_resized

Museum Jan Cunen Oss !

In opdracht van de Gemeente Oss is het Museum Jan Cunen gerenoveerd. de authentieke/ monumentale zolder is getransformeerd tot een moderne expositie ruimte, met behoud van monumentale details. Tevens is er aan parkzijde een totale nieuwbouw gerealiseerd met museum café en een nieuwe entree.

Lees meer